Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more Got it

Menu

Home
Send your CV
Job Offers
Blog

Klantenservicevertegenwoordiger gezocht in Lissabon (NEDERLANDS) - 1590139670

Permanent Full Time

Klantenservicevertegenwoordiger gezocht in Lissabon (NEDERLANDS)Spreek jij Nederlands en ligt jouw passie bij de online wereld? Dit is je kans om in je moedertaal voor een toonaangevende app te werken #wearehiring Wij bieden je een uitdagende baan in een geweldige werkomgeving en met echte carrièrekansen in het zonnige Lissabon.Kom naar Lissabon en werk als Nederlandssprekende Klantenservicevertegenwoordiger


Het bedrijf

Welkom bij een multinationaal merk met hoofdkantoor in San Francisco, dat wereldwijd diensten op het gebied van ride-sharing en maaltijdbezorging aanbiedt, en actief is in meer dan 785 steden over de hele wereld.


De functie

Als lid van de klantenserviceteam bied je samen met je collega's onze klanten in je moedertaal via meerdere platformen assistentie, antwoorden en informatie aan. Je zult een gepassioneerd belangenbehartiger zijn voor Nederlandstalige gebruikers van de app.  


Jouw baan

Word met deze vacature lid van het Internationale Klantenserviceteam. Laat deze kans niet liggen! Stel je open en laat je droombaan waarheid worden. Wat begon als een druk op de knop om een ritje te maken, heeft geleid tot miljarden momenten van menselijke verbondenheid over de hele wereld met behulp van technologie. Sluit je in Lissabon bij hen aan!


Dit is jouw nieuwe baan in Lissabon als 

- Het Nederlands je moedertaal is en je vloeiend Engels spreekt en schrijft 

- Je van ervan houdt om met mensen om te gaan en
communicatievaardigheden hebt

- Je een internationale mentaliteit hebt en het je leuk lijkt om naar het zonnige Portugal te verhuizen

- Je beschikbaar bent om 40 uur per week in wisselende diensten te werken (van maandag tot zondag, van 07:00h tot 00:00h)

- Je om kunt gaan met vertrouwelijke en gevoelige informatie

**Ervaring in klantenservice is een pré


Jouw dagelijkse activiteiten

- Kwalitatief hoogwaardige service via meerdere ondersteuningsplatforms leveren. Afhankelijk van de branche waarvoor je werkt (Eats/Koerier/Restaurant/Chauffeurs), lever je ondersteuning via de telefoon, chat en sociale media.

 - Zorg dragen voor kundige en vriendelijke klantenservice 

- Verzorg nauwkeurige gegevensinvoer van de gedetailleerde informatie die door de partners wordt gedeeld 

- Data invoer van anderen controleren 

- Urgente incidenten vlot en effectief afhandelen, waarbij altijd een oplossing wordt geboden 

- Empathie aan gebruikers tonen en tegelijkertijd problemen oplossen en onbevredigende ervaringen aanpakken 

- Ondersteunen van backoffice activiteiten zoals: het begeleiden van restaurants bij het onthaalproces en de eerste levering; het helpen verbeteren van de bezorging


Trefwoorden voor succes

- Klantgericht

- Probleemoplosser

- Teamspeler

 

Voordelen

- 3 weken intensieve betaalde training voor alle nieuwe werknemers met focus op computersoftwareprogramma's en klantenmanagement 

- Verlengbaar arbeidscontract 

- Vast contract na 3 jaar 

- Competitief salaris + bonus 

- Verhuispakket voor #cityjobbers afkomstig uit het buitenland inclusief pick-up van de luchthaven en administratieve hulp bij de registratie in Portugal, vergoeding van de eerste vluchtkosten (9 maanden na ondertekening van het contract), de mogelijkheid om in één van de bedrijfsappartementen in Lissabon te wonen en een jaarlijkse gratis retourvlucht naar uw thuisland (binnen Europa)

- Privé zorgverzekering 

- Gratis Portugese taalcursussen 

- Mooi en centraal gelegen kantoor
Grijp deze kans en maak deel uit van het succes van een groot merk dat prominent aanwezig is in de deeleconomie. Echte carrièremogelijkheden wachten op #cityjobbers die bereid zijn te verhuizen naar een dynamisch, jong en multicultureel team in Lissabon.


Apply Now